Posto su svi znatizeljni da saznaju koji ce modni trendovi pratiti ovu godinu,mi vam prvi otkrivamo neke krpice koje ce zaobleziti ovu godinu!

Salonke:Stikle koje se smatraju kao najveca modna stavka u svim modnim kombinacijama u svetu mode...Salonke iskazuju vasu eleganciju i privrzenost prema modi,modne zvezde poput Kim Kardasijan,Kris Dzener i drugih poznatih licnosti nose ove stikle koje vrlo lako mogu da istaknu izrazajnu modu.Vuna

Iako je poznato da je vuna i komadi odece napravljeni od vune su mega hit,demperi,salovi,ukavice itd...To su samo neki od mogucih modnih komadova odece za ovu godinu.Mi smo uvereni da ce vuna ove godine zaraditi prvo mesto na top listi najmodernije odece.
Beggy farmerke
Iako smo vec upoznati sa cinom da su farmerice glavni kljuc dobre kombinacije i to uske! Upoznajemo se sa drugacijim modelom farmerica! Baggy farmerica.Veoma su udobne komforne i imaju zanimljive detalje po sebi a postoje i one obicne ukoliko nevolite preterane detalje.Mogu se nositi uz majice,dukseve,dzempere bilo sta! Dobre su za zensku a pogotovo za musku populaciju.

Fashion Makes the World Go Round | via Facebook


Animal print majice!

Grrrr! Zelite da se osecate zavodjivo da vas svi primete? Animal print majice su onda stvorene za vas! One su specificne po tome sto imaju upecatljiv dizajn i sare.Odlicno pristaju uz helanke,farmerice bilo sta! Dovoljno je da izaberete jednu i bicete u centru paznje,svi pogledi ce sa divljenjem biti uprti u vas.

Wolf TShirt Fox TShirt Wolf Blue Eyes Animal TShirt by panoTshirt